Skip to content
Rotjoch boeken
Rotjoch boeken

ROTJOCH

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

ROTJOCH boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over ROTJOCH al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of ROTJOCH goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast ROTJOCH denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE ROTJOCH

ROTJOCH, geboren als Angelo Diop is een Nederlands presentator en rapper. Hij is de bedenker en presentator van het hiphop-programma 101Barz, een multimediakanaal van BNN. Begin augustus van dit jaar dropte hij zijn debuut album met maar liefst 35 featurings. Tijd om deze nieuwe muziek en classics in de blender te gooien en hier een toffe show van te maken. ROTJOCH is te boeken als DJ-set (+ guest act) of als hostings op events/festivals.

ROTJOCH BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van ROTJOCH? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

ROTJOCH BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek ROTJOCH bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor ROTJOCH nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken