Skip to content
Persfoto - Roy Donders
Persfoto - Roy Donders

Roy Donders

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Roy Donders? Hieronder hebben wij alle informatie over Roy Donders al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Roy Donders goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Robert Pater denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE ROY DONDERS

Roy Donders, de stylist van het Zuiden is geboren en getogen in Tilburg. Inmiddels is deze zanger maar ook realityman niet van de buis weg te denken. Hij werd natuurlijk bekend als de stylist met de krultang en haarlak maar naast het werken in zijn eigen kledingwinkel en het ontwerpen van zijn eigen kledinglijn, zet Roy ook menig feesttent op zijn kop. Met hits als Ga Voor Goud, Ik Wil Jou en Lalale weet Roy het publiek vanaf minuut één naar zich toe te trekken. Dit komt onder andere door het grote meezinggehalte en zijn enthousiasme op het podium. Zijn album Geluk & Verdriet verscheen zomer 2018. Hierop is een aaneenschakeling van de mooiste levensliedjes, meezingers en tracks met de nodige traan. Extra speciaal is Waar Ben Je Nou, over zijn onlangs overleden grootouders, geschreven door Ton en Gerard Koopmans. In 2019 verscheen de duet single met Wesley Klein, Al Mijn Maten. Ook nam hij de kerstsingle Voor Iedereen De Allermooiste Dagen op, een duet met Corry Konings. Zonder twijfel één van de allerleukste “nieuwe” kerstliedjes sinds jaren. Dit jaar zullen we weer veel van Roy horen, zijn laatste single Tot De Laatste Niet Meer Lopen Kan wordt goed ontvangen door het publiek. Een shot teveel en zeg dingen die ik niet wil…Tot De Laatste Niet Meer Lopen Kan, in deze kroeg maakt Roy plezier. De song is geschreven door collega’s Jeffrey Heesen en Quincy Wilson en geproduceerd door Waylon van der Heijden. Binnenkort is deze zanger en realityman niet van de buis weg te denken, halverwege mei starten de uitzendingen van de reality-serie op TLC en Discovery+. Daarnaast zet Roy wekelijks menig feesttent op zijn kop. Door het hoge meezinggehalte en zijn enthousiasme op het podium weet Roy het publiek vanaf minuut één te entertainen.

ROY DONDERS BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van ROY DONDERS? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

ROY DONDERS BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek ROY DONDERS bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor ROY DONDERS nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken