Skip to content
Rugged
Rugged

Rugged

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

RUGGED boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over RUGGED al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of RUGGED goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast RUGGED denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE RUGGED

It’s RUGGED Baby! Twee DJ’s en één MC, opgericht in 2013. Ze staan bekend om hun energieke shows en electic stijl van draaien, waarbij Hiphop, R&B, Dancehall, Moombahton, House, Top-40 en Kuduro naadloos samengaan. RUGGED weet precies wat ze moeten spelen voor hun publiek en ze bewijzen bij elke show dat ze weten hoe ze een feestje moeten maken. Sinds 2017 zijn ze officieel onderdeel van “Rebel Yard”, de managementtak van The Partysquad. RUGGED produceren hun eigen muziek, ondersteund zowel nationaal als internationaal door acts als Major Lazer, Diplo, Hardwell, The Partysquad, Freddy Moreira, Dirtcaps, Gio, SFB, F1rstmen en Keizer en zijn zeer vaak gedraaid op radio stations als SLAM! FM, FunX en BBC Radio 1. De afgelopen tijd waren ze gezegend om op veel geweldige plaatsen op te treden, waaronder Mysteryland, Latin Village Festival, Solar Festival, Totally Summer, 7th Sunday Festival, Urban Music Festival, Jimmy Woo, Villa Thalia en in The Supperclub (Amsterdam) tijdens de officiële “Boy Meets World Tour” OVO-night door Drake. RUGGED heeft heel wat in petto!

RUGGED PRIJS

Benieuwd naar de prijs van RUGGED? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

RUGGED BEAT BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek RUGGED bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor RUGGED nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken