Skip to content
Ruth Jacott boeken
Ruth Jacott boeken

Ruth Jacott

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Ruth Jacott boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Ruth Jacott al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Ruth Jacott goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Ruth Jacott denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE RUTH JACOTT

Bent u op zoek naar een geweldige zangeres voor uw evenement of theatershow? U kunt Ruth Jacott boeken voor een heerlijke muzikale avond. Ruth combineert een geweldige zang, met een aansprekende uitstraling en de enorme ervaring die ze sinds 1986 heeft opgedaan. Ze won in dat jaar met het VARA-team de eerste prijs op het Knokke festival. Vervolgens werd Ruth Jacott bekend van haar hoofdrol in de musical CATS en speelde ze onder andere in A Night at the Cotton Club, in de rol van Dinah. U kunt Ruth Jacott inhuren voor een musicalperformance, maar ook voor de popnummers waarin zij uitblinkt. Eurovisie en Gouden Harp U kunt Ruth Jacott inhuren vanwege haar fantastische prestatie op het Eurovisie Songfestival, waar zij met het nummer Vrede een 6e plaats wist te bemachtigen. In 1996 besloot de Stichting Conamus haar te lauweren met een Gouden Harp, dat het succes van Ruth Jacott op een mooie manier eer aan doet. Het zijn vooral de spectaculaire liveshows die de jury roemt. U kunt Ruth Jacott inhuren voor de muzikale aankleding, maar daarnaast ook voor de volledige show hier omheen. Billie Holiday Ruth Jacott heeft vervolgens furore gemaakt met haar vertolking van Billie Holiday. Ze kreeg hiervoor de John Kraaijkamp Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine musical, maar later bijvoorbeeld ook de Edison Jazzisme Publieksprijs 2011, voor het album A Tribute to Billie Holiday. U kunt Ruth Jacott inhuren voor deze prachtige nummers, afgewisseld met haar eigen hits.

RUTH JACOTT PRIJS

Benieuwd naar de prijs van RUTH JACOTT? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

RUTH JACOTT BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek RUTH JACOTT bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor RUTH JACOTT nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken