Skip to content
Sander Kwarten boeken
Sander Kwarten boeken

Sander Kwarten

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Sander Kwarten boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Sander Kwarten al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Sander Kwarten goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Sander Kwarten denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE SANDER KWARTEN

Sander Kwarten stond al op zeer jonge leeftijd op het podium te zingen. Zoals veel van zijn (jonge) collega’s deed deze goedlachse volkszanger ook aan diverse talentenjachten mee, waarvan hij menigeen won. In 2010 maakte Sander de overstap naar Goldfinger (Waylon van der Heijden) waar hij onder meer werkte aan de single ‘Hart van Steen’ met deze single scoorde hij zijn 1e hit notering in de Dutch Charts Single Top 100. In 2015 wist de sympathieke volkszanger uit Breda een hit te scoren met ‘Verliefd’. De single werd door alle radiostations goed opgepakt en ook was hij te zien bij Muziekfeest op het Plein. Dat echte liefde niet roest blijkt uit het feit dat Sander toch weer ging opnemen bij Manfred Jongenelis en daar de singles ‘Geen Twijfel’ en ‘Voor Jou’ opnam. Sander Kwarten gaat steevast voor kwaliteitsproducties en oogst op deze manier steeds meer waardering bij zowel de media als publiek. Na het succes van de singles ‘K Ben Toch Niet Gek’ en ‘Waarom Leef Je Nog In Mijn Hoofd’ kwam Sander in contact met Emile Hartkamp om eens te kijken of een duet met Elz Bakker zou passen. Na de twee succesvolle duetten die Sander samen met Elz Bakker vlot achter elkaar uitbracht presenteert Sander nu zijn splinternieuwe eigen single ‘Laat Ze Nou Maar’. Het nummer is geschreven door Emile Hartkamp. De productie lag in handen van Manfred Jongenelis. ‘Laat Ze Nou Maar, is vanaf 4 februari 2022 te beluisteren via de bekende platforms.

SANDER KWARTEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van SANDER KWARTEN? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

SANDER KWARTEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek SANDER KWARTEN bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor SANDER KWARTEN nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken