Skip to content
Persfoto - Schorre Chef & MC Vals
Persfoto - Schorre Chef & MC Vals

Schorre Chef & MC Vals

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Schorre Chef & MC Vals? Hieronder hebben wij alle informatie over Schorre Chef & MC Vals al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Schorre Chef & MC Vals goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Schorre Chef & MC Vals denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE SCHORRE CHEF & MC VALS

Voor Schorre Chef & MC Vals uit Eindhoven is het allemaal met een grote grap begonnen. Eind 2016 hebben zij voor de grap de carnavalskraker ‘Ik Moet Zuipen!’ geschreven en uitgebracht. Dit nummer werd op social media razendsnel verspreid wat leidde tot vele optredens op kermissen, feesttenten en cafés en een samenwerking met de PartyfrieX. Samen hebben zij toen het nummer ‘Ik Moet Zuipen!’ opnieuw uitgebracht. Dit nummer is inmiddels uitgeroepen tot beste feesthit van 2018 door BUMA NL! Met ruim 10 miljoen views op Youtube is ‘Ik Moet Zuipen!’ een echte tophit geworden. Wanneer Schorre Chef & MC Vals dit nummer zingen draait het barpersoneel overuren. Na ‘Ik Moet Zuipen!’ hebben Schorre Chef & MC Vals niet stil gezeten. De afgelopen jaren volgde de nummers Met Me Mee’. Met Carnaval 2018 brachten zij het nummer ‘Pakske Polonaise’ uit waar vele carnavalsvierders de polonaise op lopen. In de zomer van 2018 volgde het feestnummer ‘Alles kan!’. De carnavalsplaten van 2019 'Wie Laait Me Op?', 'Nie Te Lauw en 'Brassen' zijn nu overal te beluisteren! Ook hun nieuwste single voor carnaval 2023 'Sluit Maar Aan' is weer een regelrechte partyhit! Stilstaan is verboden, trek een pakske aan en sluit maar aan, Schorre Chef & MC Vals gaan voor een goeie polonaise.

SCHORRE CHEF & MC VALS BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van SCHORRE CHEF & MC VALS? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

SCHORRE CHEF & MC VALS BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek SCHORRE CHEF & MC VALS bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor SCHORRE CHEF & MC VALS nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken