Skip to content
Persfoto Sharon Doorson
Persfoto Sharon Doorson

Sharon Doorson

Tijdsduur optreden: 40 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Sharon Doorson? Hieronder hebben wij alle informatie over Sharon Doorson al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Sharon Doorson goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Sharon Doorson denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE SHARON DOORSON

Op haar zesde won Sharon Doorson Henny Huisman’s Mini-playbackshow en dat is niet de eerste talentenshow waaraan Sharon meedoet, maar zeker ook niet de laatste. In 2004 was Sharon te zien in het SBS-programma Popstars: The Rivals. Dankzij deze show werd ze onderdeel van de meidengroep Raffish, waarmee ze haar eerste nummer 1-hit scoorde: Plaything.

SHARON DOORSON PRIJS

Benieuwd naar de prijs van SHARON DOORSON? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BOEK SHARON DOORSON BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek SHARON DOORSON bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor SHARON DOORSON nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken