Skip to content
Sjansjee boeken
Sjansjee boeken

Sjansjee

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Sjansjee boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Sjansjee al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Sjansjee goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Sjansjee denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE SJANSJEE

Hou je van Hollandse meezingers en ben je op zoek naar een knettergekke feestact? Zoek niet verder en boek Sjansjee! Sjansjee, twee knettergekke zussen bekend van het hilarische feestnummer "Ik wil je pijpen" en hun nieuwe kraker "Wil je lekker bekken". Waar ze ook komen, met hun Hollandse gezellige feestmuziek weten ze iedereen in de polonaise te krijgen. Met eigen nummers maar vooral vele bekende Hollandse feestknallers, weten als ze geen ander hoe je een feestje kunt bouwen.

SJANSJEE BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van SJANSJEE? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

SJANSJEE BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek SJANSJEE bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor SJANSJEE nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken