Skip to content
SLAM on Tour boeken
SLAM on Tour boeken

SLAM on Tour

Tijdsduur optreden: 240 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

SLAM on Tour boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over SLAM on Tour al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of SLAM on Tour goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast SLAM on Tour denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE SLAM ON TOUR

SLAM! On tour is een avondvullend programma, inclusief techniek en decor. De tour wordt ingevuld door 2 DJ's en een MC. SLAM! On Tour is in de basis opgezet voor minimaal 1000 bezoekers en geschikt voor diverse locaties. Het is ook mogelijk om het feest op te schalen of juist intiemer te maken. Daarnaast is het ook een optie om SLAM! te programmeren als hosting partner op een festival of event met een eigen area en programma. Zo heeft SLAM! diverse stages op zijn kop gezet, zoals bij grote festivals als 7th Sunday en Dance Valley. Maar ook buiten de landsgrenzen is SLAM! te vinden. Denk hierbij aan de Dutchweek festivals en de Motorsport Fan Village tijdens de Grand Prix van Oostenrijk.

SLAM ON TOUR BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van SLAM ON TOUR? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

SLAM ON TOUR BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek SLAM ON TOUR bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor SLAM ON TOUR nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken