Skip to content
Stef Ekkel boeken
Stef Ekkel boeken

Stef Ekkel

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Stef Ekkel boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Stef Ekkel al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Stef Ekkel goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Stef Ekkel denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE STEF EKKEL

Stef Ekkel begon op jonge leeftijd al met zingen waarmee hij op zijn tiende al meerdere hits had uitgebracht. Kampenaar Stef Ekkel is te boeken via 995. Hij is al jaren bekend door zijn feesthits: “Op een terrasje”, “De Griekse melodie”, “Een koffer vol met dromen” en “De woonboot” en ''Jammer Dan''. Door deze feesthits mocht Stef Ekkel optreden voor vele tv-programma’s zoals o.a. ‘Muziek op het plein’ van TROS. Daarop volgde optredens op de Piraten Festijnen en de Nacht van Oranje in Ahoy waar hij het hele publiek mee trok en er een fantastische show van maakte, elke keer weer. Door deze successen heeft hij meerdere hits kunnen maken. Zijn hits “Shanghai”, “Kufstein” en “Laat de glazen nu maar klinken” werden verkocht in twee cd’s. Inmiddels zingt Stef ook op veel feestjes en evenementen en is daarmee nog steeds een gewilde artiest. Door zijn vele hits en singles, weet hij als geen ander het publiek en het dak op zijn kop te zetten. Met Stef Ekkel geef je de beste en meest gezellige Nederlandstalige feestjes.

STEF EKKEL BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van STEF EKKEL? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

STEF EKKEL BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek STEF EKKEL bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor STEF EKKEL nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken