Skip to content
Takkenfeest boeken
Takkenfeest boeken

Takkenfeest

Tijdsduur optreden: op aanvraag

Prijs optreden: op aanvraag

Takkenfeest boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Takkenfeest al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Takkenfeest goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Takkenfeest denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE TAKKENFEEST

Hak op de Tak presents: Takkenfeest! Een avondvullende hosting door deze twee heren betekent dat het dak van jouw tent eraf gaat. Met je favo guiltys, hip hop schuurmittel, house pokoes, hardstyle snoeimateriaal en zomerse hitjes straight out of the blender! Twijfel je of je Hak op de Tak al kent? Scrols dan maar eens naar onder. Druk op PLAY en ga er maar eens lekker voor zitten. Wij weten zeker dat er de nodige lampjes gaan branden. De tracks van DJ en Producer duo Hak op de Tak blazen namelijk door iedere box, in ieder café, op ieder festival en in elke feesttent. Voor de grap maakte dit talentvolle duo wat bootlegs en deze werden opgepikt door een aantal grote en bekende DJ’s. En, niet geheel onbelangrijk; draaien deze mannen dan ook echt van de “Hak op de Tak”? Jazeker! Ze worden ook wel omschreven als een muzikale blender. Geef die blender wat krachtstroom, ’n pilske, zet ‘m aan en er ontstaat een waterval van Moombahton, Guilty Pleasures, Hitjes, Oude knallers, House, Hardere Stijlen en dus maximaal Feest! In 2020 hebben ze zelfs een GOUDEN PLAAT weten te behalen voor hun versie van “Vamos A La Playa”! Het dak gaat er geheid af!

TAKKENFEEST BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van TAKKENFEEST? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

TAKKENFEEST BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek TAKKENFEEST bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor TAKKENFEEST nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken