Skip to content
Tatanka28362-5
Tatanka28362-5

Tatanka

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Tatanka boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Tatanka al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Tatanka goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Tatanka denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE TATANKA

je kun TATANKA zeker boeken bij 995 entertainment. Een 'tatanka' is de inheemse Amerikaanse term voor een 'bizon'. Net als deze woeste stier is de Italiaanse hardstyle-veteraan Valerio Mascellino een energieke artiest en DJ. Al op zeer jonge leeftijd werd zijn ware liefde, muziek, zijn verslaving, een energie die constant door zijn aderen stroomde. De pulserende, beukende en kenmerkende beats werden al snel Tatanka's wereldberoemde handelsmerk, en zijn meedogenloze en energieke optredens zullen je ongetwijfeld buiten adem laten!

TATANKA PRIJS

Benieuwd naar de prijs om TATANKA te boeken? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BOEK TATANKA BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek TATANKA bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor TATANKA nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken