Skip to content
Team Disco Snolly boeken
Team Disco Snolly boeken

Team Disco Snolly

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Team Disco Snolly boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Team Disco Snolly al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Team Disco Snolly goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Team Disco Snolly denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE TEAM DISCO SNOLLY

Ergens in het vacuüm tussen disco, classics uit de jaren 70/80 en house zweeft Team Disco Snolly. Een illuster trio wat zich met trots dé afgevaardigden van hét discofeestje van Nederland, Disco Snolly, mogen noemen. Een hogere concentratie Snolly dan dit, ga je niet krijgen. Een energieke act, muzikaal badend in herkenbaarheid, betreedt ieder strijdtoneel met microfoon en hits in de aanslag. Disco from the future, ready to be served. Bekend van o.a. een uitverkocht Poppodium 013, De Nijmeegse vierdaagse feesten, Ahoy Rottedam, Paaspop en SBS6 De Dansmarathon.

TEAM DISCO SNOLLY BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van TEAM DISCO SNOLLY? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

TEAM DISCO SNOLLY BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek TEAM DISCO SNOLLY bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor TEAM DISCO SNOLLY nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken