Skip to content
The Blockparty
The Blockparty

The Blockparty

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

The Blockparty boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over The Blockparty al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of The Blockparty goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast The Blockparty denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE THE BLOCKPARTY

The Blockparty boeken? The Blockparty is een formatie, bestaande uit 2 artiesten: een DJ en een MC. DJ Mad Max draait al enkele jaren in meerdere clubs en hij heeft op verschillende festivals gestaan, zoals Dutch Valley. Samen met MC Gilly vormt hij de The Blockparty. Naast dat MC Gilly tot de top behoort van de MC’s in Nederland, is hij vaak het brein achter de tracks van The Blockparty, die veelal EDM gerelateerde tracks uitbrengen. Ondanks dat The Blockparty weinig tracks op hun naam hebben staan, hebben al meerdere tracks de gouden en platina status behaald. Eind november 2018 kwam in samenwerking met producer Esko de track ‘HUTS’ uit, die binnen 14 dagen goud was gegaan (8.600.000 streams).

THE BLOCKPARTY BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van THE BLOCKPARTY BOEKEN? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

THE BLOCKPARTY BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek THE BLOCKPARTY bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor THE BLOCKPARTY nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken