Skip to content
The Confetti Ravers boeken
The Confetti Ravers boeken

The Confetti Ravers

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

The Confetti Ravers boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over The Confetti Ravers al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of The Confetti Ravers goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast The Confetti Ravers denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE THE CONFETTI RAVERS

Deze heren zijn voor het feest geboren. Ze werden groot met moedermelk genaamd Flugel en beginnen elke dag met een stevig confetti ontbijt. Ze kennen geen schaamte en nemen je mee naar hun ideale feestwereld! Van de billenglijers naar guilty pleasures, Van zing je schor tot stamp tot kramp zullen deze heren de gehele dansvloer in vuur en vlam zetten. Afgeladen met confettikanonnen en natuurlijk hun energieke feestdrang zijn ze klaar om jullie feest op zn kop te zetten! Dit energieke duo zorgt er gegarandeerd voor dat de voetjes van de vloer gaan en er luidkeels meegezongen wordt. De entertainment waarde van deze boys ligt zeer hoog en interactie met het publiek heeft de hoogste prioriteit. Niet bang voor een lekkere bende? Standaard is deze act, om de chaos compleet te maken, voorzien van grote hoeveelheden confetti, indien gewenst laten zij de confetti natuurlijk achterwege en zal het feest er niet minder om zijn. Urban, hardstyle of fout, top40 en Hazes? Of wellicht een tropische mix van dit alles? Alles kan, niets is te gek! Deze boys hebben al een behoorlijke staat van dienst en zetten al menig tentfeest, schuurfeest en festival op zn kop. Wanneer jouw feest?

THE CONFETTI RAVERS BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van THE CONFETTI RAVERS? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

THE CONFETTI RAVERS BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek THE CONFETTI RAVERS bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor THE CONFETTI RAVERS nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken