Skip to content
ThePitcher_highres-10_new_square
ThePitcher_highres-10_new_square

The Pitcher

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

The Pitcher boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over The Pitcher al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of The Pitcher goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast The Pitcher denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE THE PITCHER

Luc van Veghel (1988) is een Nederlandse hardstyle-dj gecontracteerd door het label Fusion Records. Van Veghel is bekend onder de naam The Pitcher. Om The Pitcher te boeken kun je ons altijd een mail sturen. Hij heeft opgetreden in landen als Zwitserland, Oostenrijk, Zweden, Denemarken, Frankrijk, Polen, Duitsland en Australië. Daarnaast heeft hij gedraaid op bekende festivals en evenementen als Qlimax, Defqon.1, Q-base, Decibel, Qountdown, Hardbass, Tomorrowland, Magic City en In Qontrol.

THE PITCHER PRIJS

Benieuwd naar de prijs om THE PITCHER te boeken? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

THE PITCHER BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek THE PITCHER bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor THE PITCHER nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken