Skip to content
theViper_press2023_webres-3
theViper_press2023_webres-3

The Viper

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

The Viper boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over The Viper al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of The Viper goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast The Viper denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE THE VIPER

Melvin Pelupessy is het grootste deel van zijn leven verslaafd geweest aan muziek, waardoor hij begin jaren negentig begon als dj en producer. In de loop der jaren werd Melvin huisartiest op toonaangevende dansmuzieklabels zoals Babyboom Records, Viper Beatz en Neophyte Records. Op deze opdrukken liet The Viper tonnen hardcore klassiekers vallen zoals "Come As One", "Bulletproof", "Coming Home" en "Raging In The Dancehall". Naast deze talloze soloproducties en collabs, wordt The Viper algemeen erkend als een van de beste remixers en bootleggers van de hardere stijlen. Hij verandert zelfs een hoop stront in een hit! Zijn cv bevat monsters als "Twisted World" van Sunbeam, "Fuck The Titties" van Tha Playah en "Burning Love" van Critical Mass.

THE VIPER PRIJS

Benieuwd naar de prijs van THE VIPER? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

THE VIPER BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek THE VIPER bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor THE VIPER nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken