Skip to content
The Wembleys boeken
The Wembleys boeken

The Wembley's

Tijdsduur optreden: 1 x 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

The Wembley’s boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over The Wembley’s al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of The Wembley’s goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast The Wembley’s denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE THE WEMBLEY'S

Drie vrouwen en één man sterk. Dat zijn the Wembley's uit Twente! Deze band is niet vies van een avond lekker rocken. Op de setlijst staan covers van o.a. Madonna, the Cult, Stones en CCR. Met veel enthousiasme wordt het publiek meegenomen door Rock-geschiedenis van de vorige eeuw. The Wembley's trekt altijd volle zalen, mits de zaal klein genoeg is ... Het podium wordt beklommen door: Anouk, Tessa, Susan en Jeroen.

THE WEMBLEY'S BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van THE WEMBLEY'S? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

THE WEMBLEY'S BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek THE WEMBLEY'S bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor THE WEMBLEY'S nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken