Skip to content
The Wetnecks boeken
The Wetnecks boeken

The Wetnecks

Tijdsduur optreden: 1 x 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

The Wetnecks boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over The Wetnecks al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of The Wetnecks goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast The Wetnecks denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE THE WETNECKS

Hét Hillbilly-feest der herkenning met een mix van Blue Grass, Pop, Country, Dance en Rock&Roll! -WARNING- Vijf broers, one uncle en one outlaw zijn compleet de weg kwijt maar vinden elkaar uiteindelijk in een Hillbilly band: The Wetnecks! Vanuit hun hometown Littleville, Alabama zijn ze hard op weg om Nederland opnieuw te overvallen met een aanstekelijke, muzikale mix die is overgoten met een spicy Wetnecks BBQ-saus. Paaspop, 7th Sunday, FestyLand en de Zwarte Cross stonden al eerder met de handen omhoog voor deze niet te missen band uit de USA! Jullie zijn dus gewaarschuwd! ‘They can’t read or write but man… they can play'

THE WETNECKS BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van THE WETNECKS? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

THE WETNECKS BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek THE WETNECKS bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor THE WETNECKS nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken