Skip to content
Thirsty boeken
Thirsty boeken

Thirsty

Tijdsduur optreden: op aanvraag

Prijs optreden: op aanvraag

Thirsty boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Thirsty al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Thirsty goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Thirsty denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE THIRSTY

THIRSTY! Dat word je tijdens deze avondvullende hosting van de heren van K-Liber. Want deze ras-entertainers weten wel hoe ze het publiek dorstig krijgen! K-Liber & Friends brengt de menigte aan het dansen, en laat de billen schudden en de heupen draaien. De beste urban-hits worden op hoge temperaturen geserveerd in dit Caribische paradijs. De fundering van deze sauna is uiteraard een show van K-Liber. Dit wordt aangevuld met een lading aan Urban-acts die de boel net zo op weten te zwepen.

THIRSTY BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van THIRSTY? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

THIRSTY BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek THIRSTY bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor THIRSTY nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken