Skip to content
Thom-craane-verloop-klein-e1679932024493-uai-720x663
Thom-craane-verloop-klein-e1679932024493-uai-720x663

Thom Craane

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Thom Craane? Hieronder hebben wij alle informatie over Thom Craane al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Thom Craane goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Thom Craane denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE THOM CRAANE

Thom Craane is een Kaatsheuvelse feestzanger. Hij is geboren op 17 oktober 1991 en is 16 als hij voor het eerst een optreden verzorgt. Op een feestje van een vriendin zingt hij enkele nummers en zo is zijn passie voor de bühne geboren. Thom zijn motto is: ‘Ik wil van ieder feest een knalfeest maken’. Daar zal de single ‘’k Zou willen weten’ zeker een bijdrage aan leveren. Na de succesvolle release van zijn single “Watje” heeft Thom voor zijn nieuwe hit wederom gekozen voor Jesa Productions. “ ‘K Zou willen weten” is een feestnummer van de bovenste plank en kan wel eens voor enorm feestgedruis gaan zorgen op vele feesten en partijen. Afgelopen jaar bracht hij zijn covers ‘De Nacht is Mijn Leven’ en ‘Je hoeft niet naar huis vannacht’ uit. Naast deze hits volgende zijn eigen single ‘Zeg mij’. Thom is hard aan het werk en gaat een mooie carrière tegemoet. Boek Thom Craane nu en maak van uw feest een Knalfeest!

THOM CRAANE BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van THOM CRAANE? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

THOM CRAANE BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek THOM CRAANE bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor THOM CRAANE nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken