Skip to content
Tim Schalkx boeken
Tim Schalkx boeken

Tim Schalkx

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Tim Schalkx boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Tim Schalkx al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Tim Schalkx goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Tim Schalkx denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE TIM SCHALKX

Als 16 jarige jongen pakte Tim tijdens een stapavond in het Brabantse Boxtel spontaan de microfoon en zijn eerste optreden was een feit. Nu ruim 15 jaar later en heeft hij op vele podia gestaan, eerst in de vele feestcafés zoals de Skihut in Rotterdam en Café Costa in Eindhoven maar later ook bij de Tros Muziekfeesten, 3 Uurkes Vurraf, Hart voor Muziek en de huldiging van darter Michael van Gerwen. Ondertussen is er bijna geen dorp of feesttent te vinden waar hij niet de boel op z’n kop heeft gezet. Ook op de vakantiebestemmingen is hij een graag geziene gast. Tim heeft ruime ervaring op après ski gebied door al jaren op te treden in bijvoorbeeld de Cin Cin (Gerlos) en de Moskito Bar en Karatbar in Westendorf. Ook op de zomerbestemmingen wordt hij al jaren geboekt zoals op Mallorca, Italië, Salou, Lloret de Mar en op Gran Canaria. Met zijn hits: Ferry de Roze Flamingo, Samen in een Bubbelbad, Leve de Après Ski, Met veel Tam Tam, , Lailo en Max Verstappen bereikte hij meerdere malen de hitlijsten en kregen zijn clips veel views op YouTube. Tim is dus ondertussen uitgegroeid tot een van dé feestartiesten en is niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige circuit. Met zowel zijn eigen hits als bekende feestelijke covers zorgt hij voor een super sfeer op ieder evenement!

TIM SCHALKX BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van TIM SCHALKX? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

TIM SCHALKX BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek TIM SCHALKX bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor TIM SCHALKX nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken