Skip to content
Timotek boeken
Timotek boeken

Timotek

Tijdsduur optreden: 300 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Timotek boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Timotek al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Timotek goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Timotek denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE TIMOTEK

In het leven van DJ DUO Tim & Tom staat één ding centraal en dat is muziek. Ruim 10 jaar geleden verruilden zij het drumstel en de muziekstudio voor de draaitafels. Met hun jarenlange ervaring, sublieme draaitechniek én het vermogen om publiek te lezen, geven deze DJ en MC iedereen de avond van hun leven. Timotek glijdt met de lekkerste guilty pleasures, goude ouden, urban, meezingers en house door elke kroeg tot club en van bruiloft tot festival, waardoor stilstaan echt geen optie is! Van vroeger tot nu, geen hit ontbreekt met Timotek!

TIMOTEK BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van TIMOTEK? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

TIMOTEK BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek TIMOTEK bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor TIMOTEK nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken