Skip to content
Persfoto Toni Peroni 1
Persfoto Toni Peroni 1

Toni Peroni

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Toni Peroni? Hieronder hebben wij alle informatie over Toni Peroni al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Toni Peroni goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Toni Peroni denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE TONI PERONI

Je kent hem als de drummer van de band Het Goede Doel en The Glamrocks, maar voor de bekende Utrechter is dit nog niet genoeg. Toni wil een heuse carnavalshit scoren, maar hoe doe je dat wanneer je niet uit Brabant komt? In samenwerking met Berk Music Productions gaat Toni een gooi doen naar de carnavalskraker 2023, en is dan ook exclusief te boeken bij Berk Music Boekingen! Het is overigens niet de eerste keer dat Toni een single uitbrengt, in 1988 had hij ook al een grote hit met KNMI, een cover op het bekende Y.M.C.A. Eveneens verscheen enige jaren geleden de single Nasibal in samenwerking met Gerard & DJ Jean. Het doel van Toni is dat je zijn plaat moet hebben gehoord tijdens carnaval 2023! Toni Peroni zoekt de gezelligheid op en wil dit seizoen gedraaid worden in elke kroeg tijdens Carnaval. Met deze plaat gaat dat zeker lukken.

TINO PERONI BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van TONI PERONI? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

TONI PERONI BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek TONI PERONI bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor TONI PERONI nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken