Skip to content
Twenty 4 Seven boeken
Twenty 4 Seven boeken

Twenty 4 Seven

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Twenty 4 Seven boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Twenty 4 Seven al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Twenty 4 Seven goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Twenty 4 Seven denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE TWENTY 4 SEVEN

Twenty 4 Seven is een project van Ruud van Rijen en kende door de jaren heen verschillende vocalisten en rappers. In 1993 en 1994 was Twenty 4 Seven samen met 2 Unlimited de meest succesvolle Eurodancegroep ter wereld en kreeg daarvoor de Nederlandse exportprijs. Twenty 4 Seven verkocht wereldwijd namelijk ruim 18 miljoen geluidsdragers en sleepte hiermee vele gouden en platina platen in de wacht. Twenty 4 Seven is een echte 90's revival act waarin alle grote hits uit de gloriejaren voorbij komen. De afgelopen jaren verzorgde Twenty 4 Seven optredens in binnen- en buitenland, waaronder Chili, Tsjechië, Duitsland, Australië, Spanje, Azië, Zuid-Afrika, heel Scandinavië en België. In Nederland traden zij o.a. op in Ahoy, Brabanthallen, IJsselhallen en vrijwel alle grote 90's feesten.
Eind 2019 werden de fans van Twenty 4 Seven aangenaam verrast toen het niews naar buiten kwam dat zangeres en presentatrice Nance terug is bij Twenty 4 Seven! Ze gaat samen met Jacks & Hanks weer optredens verzorgen met de bekende hits! Begin 2021 kwam de single 'Do You Want Me' uit!

TWENTY 4 SEVEN BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van TWENTY 4 SEVEN? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

TWENTY 4 SEVEN BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek TWENTY 4 SEVEN bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor TWENTY 4 SEVEN nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken