Skip to content
Twenty Sicks boeken
Twenty Sicks boeken

Twenty Sicks

Tijdsduur optreden: 2 x 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Twenty Sicks boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Twenty Sicks al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Twenty Sicks goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Twenty Sicks denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE TWENTY SICKS

"Wie beweert dat akoestisch niet rock and roll is, heeft Twenty Sicks nog nooit aan het werk gezien."(3VOOR12) Eigenzinnige covers..Rock ‘n Roll, Blues, Rockabilly, Americana.. Energiek, dynamisch, intens en vol passie! Het trio Twenty Sicks struint alle Nederlandse podia af met hun energieke show. Van meezingers uit de sixties tot recente klassiekers, Twenty Sicks geeft een eigenwijze swing aan ieder nummer. Contrabas, gitaar en drums, meer heb je niet nodig! Twenty-Sicks stond ondermeer op Zwarte Cross, Solar Weekend, Paaspop, FestyLand en in 3FM’s Glazen Huis. Ook was Twenty Sicks al eens te zien in het voorprogamma van de Golden Earring en Blof. In 2014 werd een single van Twenty Sicks uitgebracht door niemand minder dan Waylon. ‘Grasping Song’ haalde de 14e plaats in de Top 30.

TWENTY SICKS BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van TWENTY SICKS? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

TWENTY SICKS BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek TWENTY SICKS bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor TWENTY SICKS nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken