Skip to content
Persfoto Vangrail
Persfoto Vangrail

Vangrail

Tijdsduur optreden: 2x60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Vangrail boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Vangrail al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Vangrail goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Vangrail denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE VANGRAIL

De band staat garant voor een overvloed aan muzikaliteit, waarbij interactie hun tweede natuur is. Dit alles wordt gepresenteerd door frontman en de uit het hout gesneden zanger en entertainer Raynaud, die feilloos elke show op stelten weet te zetten. Van inhaken tot met je vuist in de lucht meeschreeuwen alsof je leven ervan afhangt, Vangrail boeken is altijd een schot in de roos. Met gepaste special effects en een geïntegreerde videowall is deze vijfling klaar om met hun nieuwe show iedere tent, zaal of festivalweide plat te spelen. Vangrail speelde in 2015 live voor de NOS tijdens de opening van de Tour De France, speelde onder andere bij Radio 538, 3FM, AVROTROS muziekcafé en 100% NL en was live te zien bij Omroep MAX. Vangrail won een Party Award voor beste live band en trok als eerste reproducerende hitmachine een volle bak in Afas live.

VANGRAIL PRIJS

Benieuwd naar de prijs van VANGRAIL? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BOEK VANGRAIL BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek VANGRAIL bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor VANGRAIL nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken