Skip to content
Vengaboys boeken
Vengaboys boeken

Vengaboys

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Vengaboys boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Vengaboys al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Vengaboys goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Vengaboys denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE VENGABOYS

Wil je de legendarische Vengaboys wellicht boeken voor jouw event? De originele leden van de Vengaboys zijn een ‘lean and mean party-machine’ en weten absoluut hoe ze het feest op gang moeten brengen, aangedreven door waanzinnige outfits, live vocals en spectaculaire visuals voor een avond vol plezier! Over de hele wereld stemmen enthousiaste fans af op het razende viertal met meer dan 500 miljoen Vengaboys-videoweergaven op YouTube en meer dan 3,5 miljoen luisteraars op hun Spotify-kanaal elke maand! En er is geen tekort aan volgers op Instagram en Facebook. Fun-fact: Elke drie minuten maakt iemand, ergens ter wereld, melding van de Vengaboys op social media. De Vengaboys leveren een 100% tevredenheid gegarandeerde liveshow, altijd belovend om het publiek van het dak te blazen, waar ze ook optreden.

VENGABOYS BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van VENGABOYS? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

VENGABOYS BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek VENGABOYS bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor VENGABOYS nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken