Skip to content
Vieze Jack boeken
Vieze Jack boeken

Vieze Jack

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Vieze Jack boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Vieze Jack al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Vieze Jack goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Vieze Jack denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE VIEZE JACK

Vieze Jack is de meest sexy feest artiest van de Nederlandse showbusiness. Om publiekslieveling Vieze Jack te boeken zit je hier goed. Waar hij ook komt, met zijn karakteristieke verschijning, ongenuanceerde grappen en sexy moves weet hij elke ruimte te verbouwen tot een interactief feest. Zijn hit “Captain Jack” is meer dan 5 Miljoen keer bekeken op YouTube en is door het Brabantse publiek verkozen tot beste carnavalsplaat van 2016. Elk jaar brengt Jack een nieuwe rammer van een feesthit uit en nu is hij niet meer weg te slaan van de Nederlandse podia. Zijn videoclips kunnen op YouTube telkens weer rekenen op miljoenen views. En niet alleen op YouTube; zijn feestplaat “De Hut Verbouwen” veroverde begin 2020 de nr.1 positie in de iTunes hitlijst. In 2022 heeft Jack net als iedereen maar één wens; NIET NAAR HUIS TOE!, de titel van de allernieuwste single. Vieze Jack is een enthousiast podiumbeest en beschikt over een bijzonder improvisatievermogen dat hij gebruikt om met het publiek te interacteren. Met meer dan 15 jaar fulltime podiumervaring speelt Jack in een handomdraai de zaal plat en weet hij iedereen om zijn vinger te winden. Natuurlijk neemt Jack altijd zijn sexy danseressen mee; De Jacketietas! Vieze Jack is 365 dagen per jaar beschikbaar om jouw hut vakkundig te komen verbouwen!

VIEZE JACK BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van VIEZE JACK? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

VIEZE JACK BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek VIEZE JACK bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor VIEZE JACK nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken