Skip to content
Wesley Broens boeken
Wesley Broens boeken

Wesley Broens

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Wesley Broens boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Wesley Broens al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Wesley Broens goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Wesley Broens denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE WESLEY BROENS

Deze ras Hagenees staat al sinds zijn schooltijd op het podium. Na veel optredens in cafés, voetbalkantines en kleinschalige feestjes kwamen na zijn bekendheid van “OH OH Daar Gaan We Weer” ( opvolger van OH OH Cherso ) de grotere podia aan de beurt. Hij trad samen met collega’s als Gerard Joling, André Hazes, Tino Martin en Django Wagner op voor tienduizenden mensen! Tijdens zijn verblijf in Spanje voor de opnames van het RTL programma kreeg Wesley Broens de kans om voor zijn liedje “IK WIL JOU” met de gehele cast een mooie videoclip te maken. Deze is op Youtube al meer dan ruim 2.500.000 gestreamed! Nog steeds zingt het publiek bij elk optreden dit liedje luidkeels mee terwijl de foto’s en selfies met hem voorbij vliegen! Na het succes van OH OH kreeg Wesley een realitysoap met de titel “Koning van het levenslied” Deze afleveringen waren wekelijks bij RTL XL te zien en worden nu nog met regelmaat bij RTL Lounge uitgezonden. De titel had achteraf gezien beter “De koning van het feestlied” kunnen zijn want bij ieder optreden maakt Wesley de tent gek. In 2017 werd Wesley genomineerd voor een Party Award in de categorie “opkomend party artiest”. In 2021 nam hij de single “Spring” op (een stevige feestversie van de hit uit de jaren 90 jeugdserie)

WESLEY BROENS BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van WESLEY BROENS? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

WESLEY BROENS BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek WESLEY BROENS bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor WESLEY BROENS nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken