Skip to content
Wesley Ponsen boeken
Wesley Ponsen boeken

Wesley Ponsen

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Wesley Ponsen boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Wesley Ponsen al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Wesley Ponsen goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Wesley Ponsen denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE WESLEY PONSEN

Wesley Ponsen (geboren op 17-10-1987) heeft één grote passie in zijn leven en dat is zingen. Het is allemaal begonnen in café Tanja, waar Wesley al vroegtijdig begon met muziekplaatjes te draaien. Hier werd zijn liefde voor Nederlandstalige muziek steeds groter. Met zijn twee zingende ooms als voorbeeld (Piet en Rinus Ponsen) kon het natuurlijk niet uitblijven dat Wesley zelf ook eens ging proberen te zingen. Het begon allemaal met het liedje Chica Chica van Bouke, wat Wesley zelf thuis in de schuur had opgenomen. Hij wist niet wat hij ervan moest denken, dus ging hij goedkeuring zoeken. Met zijn bandje ging Wesley Ponsen eerst naar moeder Ponsen (Gerda), die niet geloofde dat haar eigen zoon dit had gezongen. Vervolgens ging hij met het bandje naar het café van zijn oom en tante (Café Tanja). Daar liet hij het horen aan zijn oom Piet, die zelf ook al van jongs af aan in de muziek zit, en ook hij kon niet geloven dat Wesley dit had gezongen. Om zijn oom te overtuigen moest Wesley live het liedje gaan zingen. Zo is de zangcarrière van Wesley Ponsen begonnen. Wesley Ponsen grote droom is doorbreken met het Nederlandstalige lied. In 2010 wint hij Oosterhout Live Talent, waar 40 andere talenten meededen. Deze overwinning heeft hij te danken aan zijn aparte stemgeluid, die vaak word vergeleken met Willy Alberti. Door deze overwinning mocht hij een plaat opnemen bij producer Edwin van Hoevelaak en daar is de fantastische plaat “Leven zonder jou” uitgekomen. Deze single is uitgereikt door niemand minder dan Willeke Alberti, die na het horen van Wesleys stemgeluid zichtbaar ontroerd was.

WESLEY PONSEN BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van WESLEY PONSEN? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

WESLEY PONSEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek WESLEY PONSEN bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor WESLEY PONSEN nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken