Skip to content
Wilbert Pers 1
Wilbert Pers 1

Wilbert Pigmans

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Wilbert Pigmans boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Wilbert Pigmans al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Wilbert Pigmans goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Wilbert Pigmans denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE WILBERT PIGMANS

De Toreador Wilbert Pigmans brak helemaal door in 2019 en inmiddels kent geheel Nederland en België de hit. Een optreden van Wilbert is een ware feestexplosie met alleen maar HITS! Niets is hem te gek, noem een titel en hij zingt het! Wilbert wordt daarom ook vaak bestempeld als de wandelende jukebox. Tijdens zijn optredens volgen de actuele hits en medleys elkaar in hoog tempo op. Stilstaan is dus onmogelijk tijdens een optreden van Wilbert. Van noord tot zuid, van Spanje tot Oostenrijk, van kroeg tot discotheek, van beachparty tot après-ski feest, overal weet Wilbert het publiek voor zich te winnen met zijn geweldige performance, en is dan ook een graag geziene gast op feesten en partijen. Wilbert Pigmans boeken doe je zeker bij 995!

WILBERT PIGMANS BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van WILBERT PIGMANS? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

WILBERT PIGMANS BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek WILBERT PIGMANS bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor WILBERT PIGMANS nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken