Skip to content
Willie Wartaal boeken
Willie Wartaal boeken

Willie Wartaal

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Willie Wartaal boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Willy Wartaal al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Willy Wartaal goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Willy Wartaal denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE WILLIE WARTAAL

De veelzijdige rapper, dj, producer en presentator Willie Wartaal maakt onderdeel uit van de supergroep De Jeugd Van Tegenwoordig en brak door in 2005 met hun debuut single ‘Watskeburt?!‘. De track werd een instant cult hit en belandde op nummer 1 op alle relevante hitlijsten. De formatie werd door critici bestempeld als eendagsvlieg. De track is echter uitgegroeid tot een ‘evergreen’ en het titelwoord is samen met woorden als ‘patta’ opgenomen in het Woordenboek. Met ‘De Jeugd’ heeft WiWa de daarop volgende jaren meerdere succesvolle albums gereleased, gezamenlijk goed voor meer dan 350.000 verkochte exemplaren. De tour rondom hun laatste albums ‘Luek’ en ‘Anders’ eindigde in 2019 in een uitverkocht Olympisch Stadion te Amsterdam. Vergezeld door 23.000 fans, die luidkeels meezongen op hits als ‘Sterrenstof’, ‘De Formule’, ‘Get Spanish’ en ‘Hollereer’. Niet slecht voor een ééndagsvlieg. Andere succesvolle muzikale samenwerkingen van WiWa: ‘Konijntje’ van Aka The Junkies, ‘Dom, Lomp & Famous’ met The Opposites ‘Wat Wil Je Doen’ met The Partysquad, ‘Barry Hayze’ met Donnie en talloze clubhits met collega rappers Bokoesam, Sef en Murda (Turk). WiWa ken je misschien ook als acteur in ‘Blackout’, ‘Spangas’ en ‘Nieuwe Kunst’ of als presentator van ‘Operatie Obesitas’, ‘Statements’ en ‘Expeditie Robinson’. Naast hiphop entrepeneur is WiWa ook volledig in vorm als house / eclectic dj. Van diverse poppodia, tot urbanclubs, studentenfeesten en open minded festivals als Lowlands, Mysteryland en Milkshake, WiWa is daar! Al deze invloeden uit zijn carrière hebben WiWa gemotiveerd solo albums ‘Enkel Bangers’ (2020) en ‘Nieuwe Kunst’ (2021) uit te brengen. Op deze albums werkt hij onder andere samen met artiesten als JeBroer, Faberyayo, Vjèze Fur, Caza, KV en gerenommeerde producers als Bas Bron, Rockywhereyoubeen, Vlado en Badd Dimes. Omdat de geplande tourdata rondom ‘Enkel Bangers’ gecancelled werden door Corona, heeft WiWa besloten een andere beleving rondom zijn muziek te creëren. Onder de noemer ‘Willie Wartaal’s Nieuwe Kunst’ zond de VPRO een serie sketches uit, opgenomen in museum Voorlinden. In de serie sketches is WiWa te zien in diverse medewerkersrollen, met gastbijdrages van Vjèze Fur, JeBroer, Yung Internet en Famke Louise. Sinds het voorjaar van 2022 is WiWa begonnen met het releasen van losse singles, gericht op de dansvloer, omdat we weer mogen… Gewapend met nieuwe house tracks als ‘Ey Gap’, ‘Sutu’, ‘Hey Bolle’ en ‘Nachtapotheker’ is hij als DJ weer te zien op festivals in Nederland en België. Na zeventien jaar lang festivals, popzalen en clubs plat te hebben gespeeld, duikt WiWa in het voorjaar van 2023 voor het eerst het theater in. Onder de noemer ‘Moederdag’ trekt hij langs 36 theaters door het land. ‘Moederdag’ is een programma vol muziek, grappige en serieuze verhalen over zijn leven, zijn moeilijke jeugd, het hebben van een drugsverslaafde moeder en de levenslessen die hij daaruit haalde.

WILLIE WARTAAL BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van WILLIE WARTAAL? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

WILLIE WARTAAL BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek WILLIE WARTAAL bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor WILLIE WARTAAL nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken