Skip to content
Wolfgang Saufi boeken
Wolfgang Saufi boeken

Wolfgang Saufi

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Wolfgang Saufi boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Wolfgang Saufi al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Wolfgang Saufi goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Wolfgang Saufi denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE WOLFGANG SAUFI

Al jarenlang is Wolfgang Saufi één van de populairste feestartiesten voor de Apres-ski feesten, Oktoberfesten, festivals, carnaval, bierfest en feesttent! Als voormalig leadzanger van Die Tolle Leute staat deze top entertainer garant voor 100% stimmungsgarantie! De beste Apres Ski- en Oktoberfest hits komen voorbij wanneer Wolfgang Saufi de bühne betreed en zijn energie zal al snel overslaan op het publiek. Zo was hij in de afgelopen jaren meerdere malen te gast bij Das Coen und Sanderfest van Radio538, Festival Dutch Valley, Slam FM, Het Foute Oktoberfest in Ahoy, Radio3FM, de Franse en Oostenrijkse Apres Ski, en vele andere Oktoberfesten en Apres Ski feesten. In 2021 ging Wolfgang Saufi viraal op internet en social media met zijn single, “Ich gehe schwimmen”, de Duitse versie van Mart Hoogkamers hit “Ik ga zwemmen! Hij haalde zelfs Jinek met deze plaat. Op dit moment is de Hardstyle versie van “Ik wil weer zuipen” samen met DJ Maurice een knaller op vele Spotify lijsten en wordt ie veel gedraaid in Nederland en Oostenrijk! En nu is er voor het festivalseizoen de nieuwe feestknaller “Alcohol” gelanceerd! Dit gaat één van de festivalknallers worden voor 2022! Veel interactie, een goede dosis zelfspot, en onbeperkt feesten zijn de kenmerken van een optreden van Wolfgang Saufi. Laat je ook meenemen in de flow van “Stimmung, bier, und Gaudi”, en ga voor “ein Party Ohne Ende” met deze Duitse rasentertainer!

WOLFGANG SAUFI BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van WOLFGANG SAUFI? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

WOLFGANG SAUFI BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek WOLFGANG SAUFI bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor WOLFGANG SAUFI nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken