Skip to content
Young Dylan boeken
Young Dylan boeken

Young Dylan

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Young Dylan boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Young Dylan al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Young Dylan goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Young Dylan denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE YOUNG DYLAN

Muziek was altijd aanwezig in het leven van Young Dylan. Dylan van Rhijn is geboren en getogen in Hoorn, maar zijn moeder is Iers en in Ierland speelt muziek een belangrijke rol. Er gaat in de lokale pub daar geen avond voorbij waarbij de klassiekers niet door heel de tent, uit volle borst, worden meegezongen. Deze liederen zijn vaak een manier om verhalen te vertellen, maar zijn voornamelijk bedoeld om een lach op het gezicht te toveren en extra gezelligheid te creëren. Dit is de cultuur waarin Young Dylan is opgegroeid en daarom is hij op latere leeftijd in het licht van deze traditie zelf ook begonnen met het maken van muziek met vrienden. Zo dook hij ook de studio in met zijn jeugdvriend Antoon en is hij al te horen op 'Deze Avond' en 'Discotheek'. Beide zijn tracks staan op het album van Antoon 'De Nacht Is Van Ons'. Begin september bracht Young Dylan zijn eerste eigen single 'Student Met Schijt' uit. De single is een greep uit het studentenleven van Young Dylan, natuurlijk wel allemaal met een knipoog. De gezelligheid en gekkigheid is goed terug te horen in Young Dylans muziek en de muziek die nog komen gaat.

YOUNG DYLAN BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van YOUNG DYLAN? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

YOUNG DYLAN BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek YOUNG DYLAN bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor YOUNG DYLAN nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken