Skip to content
Yung Volwassen boeken
Yung Volwassen boeken

Yung Volwassen

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Yung Volwassen? Hieronder hebben wij alle informatie over Yung Volwassen al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Yung Volwassen goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Yung Volwassen denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE YUNG VOLWASSEN

Yung Volwassen boeken doe je bij 995! Yung Volwassen is een energieke hiphop/pop act met onontkoombaar aanstekelijk enthousiasme en dansbare vibes. De twee vrienden zijn twintigers middenin hun eeuwige jeugd en nog lang niet klaar om het échte volwassen leven in te duiken. Met onderwerpen als skeer zijn, seks met je ex hebben of juist even alleen willen zijn, beschreef 3voor12 hun muziek als ‘teksten met kenmerkende humor waarin iedereen zich kan herkennen’. Dit alles begeleid door catchy beats die invloeden bevatten variërend van house, funk en trap. Ze leerden elkaar kennen in het Gooi en raakten bevriend in Amsterdam. Jantje Modaal opent de moshpits, zingt op de bar en windt het dansende publiek om zijn vinger. Lucas Lit heeft tegen de helft van de show zijn shirt niet meer aan en de kans dat er iemand met hem mee naar huis gaat is groter dan dat paus katholiek is.

YUNG VOLWASSEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs om YUNG VOLWASSEN te boeken? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BOEK YUNG VOLWASSEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek YUNG VOLWASSEN bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor Yung Volwassen nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken