Skip to content
Zanger Kafke boeken
Zanger Kafke boeken

Zanger Kafke

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Zanger Kafke boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Zanger Kafke al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Zanger Kafke goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Zanger Kafke denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE ZANGER KAFKE

Van glazenhaler tot een van de populairste feestact / feestzanger van Brabant… Zo kan de tweede helft van 2017 worden omgeschreven voor Zanger Kafke. “Kafke” laat de studio van 3FM, cafés en feesttenten met zijn Brabantse tongval en up-tempo Nederlandstalige nummers ontploffen. Wat als een mooie café grap begon van een aantal vrienden loopt in een paar maanden tijd volledig uit de hand. Zijn eerste single “Onze Dag” is een regelrechte hit voor zanger Kafke. In 2018 trekt zanger Kafke de ingezette lijn door. Eind april brengt hij zijn zomerse single ‘Springen’ uit (+1.000.000 streams in 6 maanden), worden naast tientallen optredens bekende festivals zoals Rebirth, Intents, 7th Sunday, Wish (mainstage) en Zwarte Cross afgevinkt en wordt de zomer gevierd met een tour langs Lloret de Mar, Albufeira, Gran Canaria, Salou en Mallorca. Ook is zanger Kafke een zeer gewaardeerde Kermis artiest en zet hij menige feesttenten op zijn kop.

ZANGER KAFKE BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van ZANGER KAFKE? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

ZANGER KAFKE BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek ZANGER KAFKE bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor ZANGER KAFKE nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken