Skip to content
ZUUUUP'N boeken
ZUUUUP'N boeken

ZUUUUP'N

Tijdsduur optreden: op aanvraag

Prijs optreden: op aanvraag

ZUUUUP’N boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over ZUUUUP’N al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of ZUUUUP’N goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast ZUUUUP’N denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE ZUUUP'N

Lallen, Knallen & Lekker ZUUUP’N Alle boeren en andere gezellige mensen, opgelet! Maak kennis met ons hostingconcept ZUUUP’N, waar lekker gelalt en ook best wel eens geknald mag worden. Van al dat lallen en knallen krijg je natuurlijk dorst, maar gelukkig hebben we voldoende K-BOOM bij. In deze hosting staan verschillende muziekgenres centraal, zoals Nederlandstalig, feestmuziek en hardstyle/happy hardcore. De hosting ZUUUP'N boek je gemakkelijk en snel via onze website! Check ook onze andere hostings in samenwerking met shotmerk K-Boom, zoals THIRSTY en HET PIMPEL PARADIJS.

ZUUUUP'N BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van ZUUUUP'N? Klik dan op de button “act aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

ZUUUUP'N BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek ZUUUUP'N bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor ZUUUUP'N nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook korte lijntjes met betrekking tot Silent Disco verhuur en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden onder één dak, ideaal toch?

Ook leuk om te boeken