Carnaval artiesten boeken

Carnaval artiesten boeken voor een optreden? Dan bent u aan het juiste adres. 995 Entertainment is namelijk het artiestenbureau voor het inhuren van Carnaval artiesten. Op deze pagina vindt u verschillende Carnaval artiesten. Wilt u een Carnaval artiest direct boeken? Bel dan 0416-855825 of vul het direct boeken formulier in.

Carnaval in Brabant en Limburg

Carnaval staat bekend als het grootste feest van het zuiden van Nederland. Vijf dagen lang staat alles in het teken van het carnavalsfeest met in ieder dorp een Prins carnaval en zijn raad van elf. In Brabant wordt het bourgondisch carnaval gevierd en veranderen alle plaatsnamen, zo heet Eindhoven ‘Lampegat’ en wordt Den Bosch ‘Oeteldonk’. In Limburg wordt het Rijnlands carnavalsfeest gevierd en ook wel Vasteloavend genoemd. Kenmerkend zijn de optochten met praalwagens die door de straten trekken en iedereen staat verkleed te dansen en mee te zingen op carnavalsmuziek. Het feest vindt zijn oorsprong in de katholieke tradities, waar het carnavalsfeest een feest voorafgaand aan de vastenperiode was.

Prijs en beschikbaarheid van Carnaval artiesten

De prijs en beschikbaarheid van de Carnaval artiesten is afhankelijk van de populariteit van de artiest. Hoe populairder de artiest is, des te groter is het prijskaartje. Als die prijs, oftewel het gage, niet mee zou stijgen met de populariteit dan zou de artiest binnen no-time helemaal volgeboekt zijn en is de artiest voor lange tijd voor niemand beschikbaar. Naast de artiesten met een groter prijskaartje kijkt 995 entertainment juist ook naar opkomend talent. Daardoor kunt u ook bij 995 Entertainment terecht wanneer u een feest organiseert met een minder groot budget. Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid van een Carnaval artiest? Neem dan contact op. Wij reageren altijd binnen 24 uur!

Aftermovie nodig? | Promotiefilm laten maken? | Silent Disco Koptelefoons huren?

Resultaat 1–9 van de 87 resultaten wordt getoond

1 2 3 4 8 9 10