Oktoberfeest artiest boeken

Oktoberfeest artiest boeken voor een optreden? Dan bent u aan het juiste adres. 995 Entertainment is namelijk het artiestenbureau voor het inhuren van Oktoberfeest artiesten. Op deze pagina vindt u verschillende Oktoberfeest artiesten. Wilt u een Oktoberfeest artiest direct boeken? Bel dan 0416-855825 of vul het direct boeken formulier in.

Geschiedenis van Oktoberfeesten

Oktoberfeesten vinden hun oorsprong in Duitsland. Het jaarlijkse Oktoberfest in München wordt sinds 1810 georganiseerd en trok de afgelopen jaren meer dan vijf miljoen bezoekers! Deze traditie is ook naar Nederland overgewaaid. Op verschillende plaatsen worden grote feesttenten gevuld met grote tafels en wordt er luid meegezongen met de Duitse muziek. Tegenwoordig blijft het feest niet enkel meer bij de maand oktober: het hele jaar door worden er oktoberfeesten georganiseerd. De Duitse schlagermuziek wordt afgewisseld met bekende carnavalsartiesten als Immer Hansi en de Lawineboys om er één groot feest van te maken!

Prijs en beschikbaarheid van Oktoberfeest artiesten

De prijs en beschikbaarheid van de Oktoberfeest artiesten is afhankelijk van de populariteit van de artiest. Hoe populairder de artiest is, des te groter is het prijskaartje. Als die prijs, oftewel het gage, niet mee zou stijgen met de populariteit dan zou de artiest binnen no-time helemaal volgeboekt zijn en is de artiest voor lange tijd voor niemand beschikbaar. Naast de artiesten met een groter prijskaartje kijkt 995 entertainment juist ook naar opkomend talent. Daardoor kunt u ook bij 995 Entertainment terecht wanneer u een feest organiseert met een minder groot budget. Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid van een Oktoberfeest artiest? Neem dan contact op. Wij reageren altijd binnen 24 uur!

Aftermovie nodig? | Promotiefilm laten maken? | Silent Disco Koptelefoons huren?

Resultaat 1–9 van de 36 resultaten wordt getoond

1 2 3 4