Skip to content
Anouk boeken
Anouk boeken

Anouk

Tijdsduur optreden: op aanvraag

Prijs optreden: op aanvraag

Anouk boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Anouk al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Anouk goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Anouk denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE ANOUK

Eigenlijk heeft Holland’s trots Anouk geen introductie meer nodig. De Haagse zangeres scoort al sinds eind jaren ’90 hit na hit in ons land. Haar eerste Nederlandstalige album ‘Wen d’r maar aan’ kwam in het najaar van 2018 uit.

ANOUK BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van ANOUK? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

ANOUK BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek ANOUK bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor ANOUK nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken