Skip to content
Bart van der Stelt boeken
Bart van der Stelt boeken

Bart van der Stelt

Tijdsduur optreden: 1x 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Bart van der Stelt boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Bart van der Stelt al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Bart van der Stelt goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Bart van der Stelt denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE BART VAN DER STELT

Bart van der Stelt boeken? Via het pittoreske dorpje Dussen waar de basis gelegd werd voor zijn muzikale carrière, is Bart van der Stelt tegenwoordig gehuisvest in Raamsdonksveer. Hij droomde er als jochie al van om zanger te worden en sindsdien heeft hij alles uit de kast gehaald om die droom werkelijkheid te laten worden. Uiteraard begint het allemaal klein via playbackshows, wat zingen tijdens de plaatselijke kermis en bij de voetbalvereniging. Enige tijd later volgen echter voorzichtig de eerste optredens op feestjes en partijen. De in 1989 geboren Brabander leverde de afgelopen jaren diverse landelijke uitgebrachte singles af aan de Nederlandse muziekmarkt. Daarnaast verschenen in samenwerking met Andersom ook 2 tracks die niet onopgemerkt zijn gebleven. Bart van der Stelt heeft zijn naam inmiddels gevestigd zeker binnen het feestcircuit beneden de grote rivieren.

BART VAN DER STELT PRIJS

Benieuwd naar de prijs om BART VAN DER STELT te boeken? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BOEK BART VAN DER STELT BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek BART VAN DER STELT bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor BART VAN DER STELT nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken