Skip to content
Belinda Kinnaer boeken
Belinda Kinnaer boeken

Belinda Kennaer

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Belinda Kinnaer boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Belinda Kinnaer al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Belinda Kinnaer goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Belinda Kinnaer denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE BELINDA KINNAER

Belinda begon haar professionele muzikale carrière in het coverband circuit. In de jaren 90 was de de leadzangeres van diverse bands, waarmee ze nagenoeg in elke dancing, feesttent en horecagelegenheid in Nederland het podium heeft betreden. Vanaf 1995 tot begin 2015 zong Belinda in de band Commercial Break, welke zich in het oosten van het land jarenlang tot een van de populairste bands op kermissen, feesten en evenementen mocht rekenen. Na meer dan 20 jaar besluiten de bandleden dat het tijd wordt voor nieuwe uitdagingen. Belinda begint aan haar solo carrière. En dat heeft haar geen windeieren gelegd. Begin januari 2016 bracht Belinda een eigen versie uit van  ‘Neem Je leven’, eerder uitgebracht door Marco Borsato. Het werd een nummer 1 hit, net zoals “de tijd van m’n leven” en “het leven valt best mee”. Haar “Zeven Oceanen”, geschreven door de Zuid-Afrikaanse Rudi Claase, is inmiddels een klassieker geworden in het Nederlandstalig genre. In 2020 komt de sympathieke en eigenzinnige zangeres, ondanks de Corona perikelen, met de succesvolle zomersingle “Dans met mij”.

BELINDA KINNAER BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van BELINDA KINNAER? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BELINDA KINNAER BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek BELINDA KINNAER bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor BELINDA KINNAER nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken