Skip to content
Belle Perez boeken
Belle Perez boeken

Belle Perez

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Belle Perez boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Belle Perez al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Belle Perez goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Belle Perez denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE BELLE PEREZ

Een intro of een paar noten gecombineerd met haar unieke stem zijn voldoende voor Belle Perez om het publiek de start van een onvergetelijke avond te bezorgen. Met een onwaarschijnlijke perfectie zorgt ze muzikaal voor veel vuurwerk op het podium. Kijk je naar Belle, dan zie je een veelzijdige artieste die straalt van zelfvertrouwen. Gepassioneerd en met veel energie staat ze in het leven. Een muzikale wervelwind die zorgt voor stevige Latin vibes, maar die evenzeer ontroert met intieme, akoestische songs.

BELLE PEREZ BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van Belle Perez? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BELLE PEREZ BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek Belle Perez bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor Belle Perez nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken