Skip to content
Jaman boeken
Jaman boeken

Jaman

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Jaman boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Jaman al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Jaman goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Jaman denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE JAMAN

Hij mag dan tegenwoordig wel in Kampen wonen, maar Deventer zit bij Jaman (Jan Willem van Engelen) in het bloed. De zanger groeide op in volksbuurt de Rivierenwijk, was een straatschoffie, maar vond een uitweg in de muziek. Een kruiwagen had hij niet; alles deed Jaman op eigen kracht. En met resultaat. Hij is min of meer buiten het zicht van de reguliere media uitgegroeid tot een grote naam in de wereld van de Nederlandstalige muziek. Jaman, zingt al van jongs af aan. Op zijn zesde beklom hij tijdens een buurtfeestje het podium om Danny de Munks hit ‘Ik voel me zo verdomd alleen’ te zingen. Het was voor hem een eyeopener. Zingen en entertainen; dat moest zijn professie worden. Hij werd een frequente gast in cafeetjes, buurthuizen en kantines en bouwde langzaam maar zeker zijn carrière uit. Inmiddels heeft hij vele succesvolle nummers uitgebracht, waaronder ‘Gewoon weer opnieuw’, ‘Spoken bestaan niet’ en ‘Altijd altijd’. Zijn muziek? Daar kunnen we kort over zijn: Nederlandstalig. Maar dan wel met zonnige pop- en reggae-invloeden. Want hij is een enorme fan van UB40 en Boy George. “Optreden doe ik overal. Ik heb geen podium nodig, een stoel is ook goed.” Jaman, herkenbaar aan zijn witte pet, is nooit vergeten waar hij vandaan komt. Hij werkte mee aan verschillende projecten (waaronder ook van GA Eagles) om jongeren uit achterstandsmilieus te helpen. “Ik kom uit een moeilijke wijk en ik wil laten zien dat het ook anders kan”, zegt hij. “Ik was zelf ook een jongetje dat nooit een kans kreeg. Met muziek lukte het wel. Een gimmick of wat dan ook heb ik niet echt. Ja, die witte pet. Die hoort bij me. Met dat Ciske de Rat randje, want dat was ik, eronder.”

JAMAN BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van JAMAN? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

JAMAN BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek JAMAN bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor JAMAN nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken