Skip to content
Bietje Bas Hostings boeken
Bietje Bas Hostings boeken

Bietje Bas Hostings

Tijdsduur optreden: in overleg

Prijs optreden: op aanvraag

Bietje Bas Hostings boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over de Bietje Bas Show al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Bietje Bas Hostings goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast de Bietje Bas Show denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE BIETJE BAS HOSTINGS

Hoempapa da’s leuk maar ik wil ’n Bietje Bas! Of ’n Bietje veel Bas natuurlijk… Want na het daverende succes van de hit ‘Bietje Bas’ door Schorre Chef & MC Vals en Dr. Rude, hebben deze heren al vaak het podium mogen delen voor de ‘Bietje Bass Show’ en dat smaakt naar meer! Boek daarom nu deze succesvolle combinatie van Hoempapa & ’n Bietje Bas om zo jouw event tot ’n echte klapper te maken. Verwacht 4 uur aan muzikaal geweld met de dikste Partystyle-platen en de bekendste Carnavalskrakers. Dit alles wordt gebracht in een energieke hosting, namelijk Bietje Bas Hostings die alle kanten opgaat met optredens van verschillende artiesten naar keuze! Naast de volledige programmering ontvang je ook een artworkpakket en ondersteunen de optredende artiesten bij de promotie. Voel jij die Bas al trillen? Informeer dan direct naar de mogelijkheden! * De optredende artiesten en 995 Entertainment zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade aan de geluidsinstallatie. 

BIETJE BAS HOSTINGS BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van BIETJE BAS HOSTINGS? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BIETJE BAS HOSTINGS BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek de BIETJE BAS HOSTINGS bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor de BIETJE BAS HOSTINGS nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken