Skip to content
Persfoto - Brian More
Persfoto - Brian More

Brain More

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Brain More boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Brain More al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Brain More goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Brain More denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE BRAIN MORE

Brian More onderscheidt zich door zijn energieke optredens met een rauw randje, met een gevarieerde mix van Engelstalige en Nederlandstalige hits. Van gevoelige ballads in een eigen jasje, naar krachtige rock-nummers, tot zijn kenmerkende moderne dance songs. Met zijn debuut single “In De Nacht” liet Brian More zijn eigen sound horen, een sterke Nederlandstalige popsong met dance invloeden. “In De Nacht” gaat over het gevoel om soms te willen ontsnappen aan de drukte en realiteit van de dag. In de nacht vinden we vaak de rust en ontspanning die we met elkaar zoeken. Met zijn 2e single "Schuil dan maar bij mij" weet Brian opnieuw de gevoelige snaar te raken met een moderne uptempo productie! Op de 3e plaat van Brian zingt hij over deze vreemde tijden, krop het niet op en zoek steun bij elkaar in Doe Je Mond Maar Open. Nadat Thomas Acda, Paul De Munnik, Maan en Typhoon vorig jaar de handen ineen hadden geslagen voor een unieke samenwerking, verschijnt vandaag het nummer ‘Als Ik Je Weer Zie’ in een versie van Brian. Brian laat zijn eigen sound horen, een sterke Nederlandstalige popsong met dance invloeden.

BRAIN MORE BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van BRAIN? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BRAIN MORE BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek BRAIN bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor BRAIN nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken