Skip to content
bram, stefan en sean--2
bram, stefan en sean--2

Bram Krikke, Stefan & Sean

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Bram Krikke, Stefan & Sean? Hieronder hebben wij alle informatie over Bram Krikke, Stefan & Sean al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Bram Krikke, Stefan & Sean goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Bram Krikke, Stefan & Sean denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE BRAM KRIKKE, STEFAN & SEAN

Bram Krikke, Stefan & Sean boeken doe je bij 995! Deze heren zijn ongekend populair. Met een gezamenlijke following van meer dan 1,7 miljoen volgers op Instagram kan Nederland niet meer om hen heen. Waar je ze van kunt kennen? Een van hun carnavalskrakers ‘Potentie‘, ‘Frikandel Speciaal‘ of ‘Kinderarm‘, een van hun hilarische YouTube series als ‘Kasteel Krikke’, ‘Bram vs Stefan’ of ‘Bram UIT de buurt’ en hun energieke shows. Een ding is zeker, deze mannen slopen ieder podium wat ze betreden!

BRAM KRIKKE, STEFAN & SEAN BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van BRAM KRIKKE, STEFAN & SEAN? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BRAM KRIKKE, STEFAN & SEAN BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek BRAM KRIKKE, STEFAN & SEAN bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor BRAM KRIKKE, STEFAN & SEAN nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken