Skip to content
Buckle Up boeken
Buckle Up boeken

Buckle Up

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Buckle Up boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Buckle Up al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Buckle Up goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Buckle Up denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE BUCKLE UP

Zorg dat je lekker zit, doe je riemen vast en “buckle up” voor BUCKLE UP! Want één ding is zeker, door de unieke performance van SHQQ & CHIOVANO word je binnen no-time uit je stoel geblazen. Verwacht van deze mannen een zeer hoog energielevel en veel interactie met het publiek. Niemand zal aan de bar hangen, of blijven zitten door de lekkerste Urban, Dancehall, House & Partyvibes die worden afgevuurd! Drankjes bestellen aan de bar is wel aan te raden, want Buckle Up zal de tempratuur in jouw kroeg, discotheek of festival flink op laten lopen. Ben jij klaar voor Buckle Up, dan ben je op het juiste adres. Want Buckle Up boeken doe je exclusief hier.

BUCKLE UP BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van BUCKLE UP? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BUCKLE UP BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek BUCKLE UP bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor BUCKLE UP nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken