Skip to content
Tawny Brothers boeken
Tawny Brothers boeken

Tawny Brothers

Tijdsduur optreden: 2 x 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Tawny Brothers boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Tawny Brothers al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Tawny Brothers goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Tawny Brothers denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE TAWNY BROTHERS

Gewapend met southern rock, blues, Americana & country halen de Tawny Brothers nostalgische sferen en gerijpte muziek naar het podium! Een Southern Style band met covers van onder andere Eagles, Chris Stapleton, Lynyrd Skynyrd, Eric Clapton, CCR en Nathaniel Rateliff & Willie Nelson. Gedreven door Tawny Port en een berg plezier, maken ze sinds mensenheugenis muziek met elkaar. Anno 2018 doen ze dit onder de naam: Tawny Brothers. Kortom een jonge band met een bak ervaring!

TAWNY BROTHERS BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van TAWNY BROTHERS? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

TAWNY BROTHERS BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek TAWNY BROTHERS bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor TAWNY BROTHERS nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken